Contribuie

Dacă ești pasionat de scris, vrei să ajuți la promovarea ideilor de valoare din România și ai idei de care ar trebui să audă mai multă lume, bine ai venit! Ne-ar plăcea să te cunoaștem mai bine 🙂

Misiunea noastră este să arătăm că românii nu sunt interesați doar de mondenități sau superficial și citesc lucruri utile și de calitate atunci când acestea sunt prezentate într-un mod interesant și accesibil.

Pentru asta, vrem să creăm cea mai grozavă platformă media din România unde oamenii să găsească lucrurile pe care au vrut mereu să le citească dar nu au avut unde.

De ce?

Credem noi, mult prea multe publicații tratează subiecte superficiale și mondenități care nu aduc nicio valoare cititorului. Ne propun titluri senzaționale, INCREDIBILUL e la fiecare pas, dar de fapt toate sunt doar forme fără fond.

Știi despre ce vorbim? Ei bine, e timpul pentru o schimbare!

Ne dorim ca GrozavMedia să devină locul în care oricine are ceva de spus, să aibă o platformă unde poate face acest lucru cu ușurință.

De aceea, singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să ne trimiți articolul tău folosind secțiunea de Trimite Articol și de acolo îți vom răspunde noi sau îl vom posta direct.

Dacă mai ai nelămuriri, ne poți scrie oricând la echipa[at]grozavmedia.ro, folosind secțiunea de Contact sau pe Facebook.